Sabtu, 27 Februari 2010

BATU SUNGAI

~ SUDAH TIDAK DIJUAL ~

Memang susah untuk dapatkan batu sungai sekarang ni... Tambahan pula, kepada yang berada di bandar-bandar besar... Batu sungai ni sebenarnya banyak kegunaan.. Yang paling popular, batu sungai digunakan untuk dibuat tungku bagi orang yang lepas bersalin... Memang banyak di pasaran sekarang menggunakan tungku moden.. tapi bagi sesetengah orang, batu sungai masih digunakan... Terpulanglah kepada diri masing-masing...

CODE : BS0001                               CODE : BS0002

Yang bentuk bulat sesuai untuk buat tungku, yang bersegi tu untuk buat batu pengikir, atau pengasah... Dua2 juga sesuai untuk hiasan taman... Ada lagi batu-batu sungai jenis lain akan saya pamerkan kemudian nanti. Jika ada yang berminat, satiap satu jenis produk batu di atas, saya letak harga RM20... bagi tempahan dengan kuantiti lebih dari 10, akan dapat diskaun..


Sebarang tempahan perlu dibuat awal seminggu, sebab nak pastikan stok mencukupi dan mengikut turn tempahan... Juga perlu dibayar 1/2 dari jumlah harga produk semasa tempahan (sebagai jaminan utk saya sediakan produk dengan mencukupi), saya hanya akan menghantar/ pos produk yang telah disediakan setelah bayaran penuh dibuat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ketulusan Hati